Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Muffinki bezglutenowe, miękkie, bez laktozy, bez dodatku oleju palmowego.
Dedykowane osobom nietolerującym glutenu.
składniki: jajka, olej słonecznikowy, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, substancja pochłaniająca wilgoć: glicerol, mąka kukurydziana, zagęszczacz: guma guar, guma ksantanowa, skrobia ryżowa, emulgator: lecytyna rzepakowa, sól, spulchniacze: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu, fosforan wapniowy, naturalny aromat, antyoksydant: ekstrakt tokoferolu
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1959kJ/468kcal
• tłuszcz: 25g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4g
• węglowodany: 56g
w tym cukry: 18g
• błonnik: 1,7g
• białko: 4,3g
• sól: 0,92g
Może zawierać śladowe ilości orzechów.