Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
BIO chrupki kukurydziane z marchwią i jabłkiem bezglutenowe. Ekologiczne chrupki kukurydziane bez soli i cukru, pieczone, przeznaczone dla dzieci od 7- go miesiąca życia. Produkt wegański, bez dodatku cukru (zawiera tylko cukry naturalnie występujące) i soli, bezglutenowy, bez orzechów, soi i laktozy.
masa netto: 30 gskładniki: kukurydza* 75%, olej słonecznikowy* 14,6%, marchew w proszku* 5,2%, jabłko w proszku* 5,2% (jabłko* 85%, mąka ryżowa*), witamina B1 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 1741 kJ / 414 kcal
- tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
- węglowodany: 62 g w tym cukry: 3,9 g
- błonnik: 3,7 g
- białko: 6 g
- sól: 0,02 g
Produkt rolnictwa ekologicznego.