Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
BIO makaron pszenny kokardki z semoliny pozyskanej z najwyższej jakości organicznej pszenicy durum. Eko makaron farfalle z pszenicy durum o doskonałej sprężystości i konsystencji, wyśmienity do sosów, dań mięsnych i warzywnych.
Czas gotowania: 8 minut.
masa netto: 500 g
składniki: semolina z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 1499 kJ / 354 kcal
- tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
- węglowodany: 72 g tym cukry: 2,3 g
- błonnik: 2,9 g
- białko: 12 g
- sól: 0,02 g
Produkt może zawierać w śladowych ilościach: gorczycę, soję, sezam.
Produkt rolnictwa ekologicznego.