Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
BIO makaron pszenny pełnoziarnisty spaghetti z semoliny pozyskanej z pełnego przemiału najwyższej jakości, organicznej pszenicy durum. Eko makaron spaghetti brązowy z pełnego ziarna pszenicy durum o doskonałej sprężystości i konsystencji, wyśmienity do sosów, dań mięsnych i warzywnych.
Czas gotowania: 9- 10 minut.
masa netto: 500 g
składniki: semolina pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
składniki: semolina pełnoziarnista z pszenicy durum*, woda
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna: 1468 kJ / 347 kcal
- tłuszcz: 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- węglowodany: 66 g tym cukry: 3,1 g
- błonnik: 8,9 g
- białko: 12 g
- sól: 0,04 g
Produkt może zawierać w śladowych ilościach: gorczycę, soję, sezam.
Produkt rolnictwa ekologicznego.