Wszystkie bestsellery
c11-2019
  • test

Agar - agar 20g*BATOM*
  • Agar - agar 20g*BATOM*

Agar - agar 20g*BATOM*

5907709952140
BATOM
5,49 zł
Brutto
Ilość
75

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
Opis
Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów.
Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów. 

Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32ºC- 39ºC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać. 

waga: 20g
składniki: agar agar
wartość odżywcza w 100g
- wartość energetyczna: 720kJ/172kcal
- tłuszcz: <0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 0,4g w tym cukry: 0,0g
- błonnik: 86,0g 
- białko: <0,1g 
- sól: 0,0g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy, soję, seler i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl
Szczegóły produktu
BATOM
5907709952140
75 Przedmioty
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Śledź nas na Facebooku