Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Bezglutenowe bułki bez laktozy, soi i pszenicy. Do bezpośredniego spożycia, mogą być podgrzewane w tosterze lub piekarniku.
waga: 120g
składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1246kJ/297kcal
• tłuszcz: 8,7g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2g
• węglowodany: 46,9g
w tym cukry: 7,0g
• błonnik: 7,1g
• białko: 4,0g
• sól: 1,11g
Może zawierać białka mleka.