Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Słodkie bułeczki bezglutenowe (4 sztuki), zalecane w dietach wykluczających gluten, bez laktozy.
składniki: mąka ryżowa , skrobia kukurydziana , woda , cukier , jajko , skrobia ryżowa , margaryna roślinna [tłuszcz palmowy, woda, olej rzepakowy, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, kwas: kwas cytrynowy, naturalny aromat] , syrop glukozowy , włókno roślinne (psyllium) , substancja zagęszczająca: guma guar, hydroksypropylometylceluloza , drożdże , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych , sól , środek zakwaszający: kwas cytrynowy , aromat
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1181kJ/280kcal
• tłuszcz: 6,6g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8g
• węglowodany: 50g
w tym cukry: 16g
• błonnik: 4,2g
• błonnik: 4,2g
• białko: 2,9g
• sól: 0,59gProdukt może zawierać soję, łubin i gorczycę.