Makaron z sorgo świderki fusilli bezglutenowy 250g BARTOLINI BIO

TABIT 5901902004729

Wyprodukowany we Włoszech makaron z mąki odpowiedniej dla osób na diecie bezglutenowej. Zdrowa alternatywa dla osób uczulonych na gluten. Prosty skład. 

Opis

BIO makaron z sorgo świderki bezglutenowy, wegański. Wysokobiałkowy, ekologiczny makaron fusilli 100% z bio mąki z sorgo. Produkt odpowiedni dla sportowców, osób na diecie bezglutenowej oraz wegan. Czas gotowania: 8-9 minut. 

masa netto: 250 g 
składniki: 100% mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny) 
wartość odżywcza w 100 g:  
  • wartość energetyczna: 1607 kJ / 384 kcal
  • tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g 
  • węglowodany: 77 g w tym cukry: 1,9 g
  • błonnik: 6,6 g 
  • białko: 7,9 g
  • sól: <0,01 g 
Może zawierać soję.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
13,39 zł / szt.
12,75 zł netto / szt.

Opakowanie

Dostępna ilość: 1 - zamawiasz pojedyncze sztuki
Ostatnie sztuki w magazynie
Szczegóły produktu
Certyfikat rolnictwa ekologicznego BIO
tak
Bez glutenu (deklaracja)
tak
Wegański
tak
Bez dodatku cukru białego
w składnikach
5901902004729
1 Przedmiot
Dopasowanie produktu
Loading...