Koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Owoce mango, które bezpośrednio po zebraniu zostały poddane procesowi liofilizacji.
Mogą być stosowane tak, jak świeże owoce: spożywane bezpośrednio lub dodawane do wypieków, deserów, musli, koktajli.
Dzięki liofilizowaniu owoce zachowują swój smak, aromat oraz około 90% wartości odżywczych świeżych owoców.
waga: 100g
składniki: liofilizowane mango 100%
wartość odżywcza w 100g:
• wartość energetyczna: 1385kJ/323kcal
• tłuszcz: 2,4g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g
• węglowodany: 67g
w tym cukry: 67g
• błonnik: 9,2g
• białko: 3,2g
• sól: 0,07g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
producent:
BATOM.PL Józef Leśniak
ul. Fieldorfa- Nila 17
31-209 Kraków
Polska
tel.: +48 12 626 00 70 www.batom.pl